Augusztus 7-én az „Életet az éveknek” Nyugdíjas Szövetség kihelyezett ülést tartott Parádon, melynek a Közösségi Ház adott helyet. A résztvevőket Mudriczki József polgármester úr köszöntötte, bemutatta településünk történetét, mely sokak számára nagy élményt nyújtott. A program szerint Sánta Gyula megyei elnök ismertette az első félévben megvalósult eseményeket.

A hivatalos rész után a Parádi Nyugdíjas Klub tagjai kis műsorral kedveskedtek, Barczáné Jucika gyönyörű hangjával varázsolta el a jelenlévőket, Csortos Józsi bácsi pedig a tőle megszokott profizmussal adott elő egy vicces történetet. Farkas Emese, mint fiatal énekes is megtisztelte rendezvényünket, ő egy palóc és egy rimóci népdalcsokrot adott elő.
A műsort követően vendégül láttuk a hozzánk érkezőket egy finom ebéddel, amit kötetlen beszélgetés követett.
A rendezvény sikerét sokan segítették. Köszönet a Nyugdíjas Klub tagjainak, akik sok, finom süteményt hoztak, a hutai Ilinek és Katinak, akik a vendéglátásban voltak a segítségünkre, a konyhai dolgozóknak, a finom ebédért, Varsányi Andrásné Marikának a rendezvény támogatásáért, és Vass Gáborné Krisztinek és Vass Gábornak, akik az előkészítésben és a lebonyolításban voltak a segítségemre.
A program befejező részeként néhányan ellátogattak a Cifra istállóba, majd egy sétakocsikázás keretében megismerkedtek Parádfürdővel is, valamint a látogatható kiállításokat is megtekintették.

Szakács Béláné
klubvezető