Június 15-én a Tűzoltó Galériába invitáltuk a fotóművészet iránt érdeklődőket, ahol Társvilág címmel nyílt meg Hancsicsák Mihály Mishi’H fotóművész kiállítása.

A megnyitón Szendi Lajos fotóművész beszélt a fotóművészetről, majd a fotográfus szemszögéből mutatta be a tárlat képeit.

Ezt követően a művész egyik alkotása elevenedett meg, Novák Pál és felesége Ica néni közreműködésével, akik hangszeres előadásukkal – furulyán és ütő-gardonon történő játékukkal – varázsolták el a jelenlévőket.

Kiállítónk – Hancsicsák Mihály – vette át a szót, aki beszélt a kiállított fotókról, támogatóiról, mentorairól és megköszönte mindenki segítségét, akinek szerepe volt abban, hogy ez a kiállítás létrejöhetett.

Ezután Mudriczki József polgármester méltatta a kiállítás anyagát, és neki jutott az a nemes feladat, hogy megnyissa a tárlatot, átadva azt a közönségnek.

A tárlat előreláthatólag július 15-ig lesz megtekinthető a Tűzoltó Galériában. Különleges és szép fotók alkotják a kiállítást, így mindenkit biztatunk, hogy ha teheti, nézze meg!